Advies nodig? (0165) 582 999
     
   ADVIES    OVERSTAPSERVICE    DIENSTEN    VERGELIJK    FAQ    OVER    CONTACT   
 
 
VoiceGarant is zorgeloos communiceren!
 
 

 OVER ONS

Sinds 1994 is Jetron actief als Full Service ICT bedrijf. Toen zo’n 15 jaar geleden de telefonie-markt begon te veranderen hebben wij daar meteen op ingespeeld. Telefonie veranderde van een los, zelfstandig systeem, naar een systeem dat geïntegreerd werd met computer-netwerken.

En daar ligt ook onze kracht. Het gaat om de oplossing, niet om de techniek erachter. In tegenstelling tot klassieke telecom-bedrijven hebben wij niet alleen verstand van telecommunicatie maar ook van het achterliggende geheel van computers, servers, firewalls en andere IT-producten. Dit zodat wij een optimaal werkend systeem kunnen leveren, wat naadloos aansluit op jouw wensen en dit daarna ook voor je kunnen beheren.

De offertes van Jetron bestaan dan ook uit een uitleg van de problemen en de mogelijke oplossingen en alternatieven met hun voor- en nadelen, zodat de je gefundeerd een beslissing kan nemen. Welke techniek daarvoor dan nodig is, is niet jouw zorg, maar die van ons en is ondergeschikt aan het doel.

Dus heb je behoefte aan ondersteuning op dit gebied, neem dan snel contact met ons op. Wij adviseren graag wat voor jou de beste oplossing is.

Met vriendelijke groeten,

Jeffry van Meer
Eigenaar Jetron ICT


 
 

©2024 

Wordt ook een TEVREDEN klant. Vraag vandaag nog een ADVIES aan!